4x
6. - 09.8.2020
1x CAC & 3x CACIB

Končne statistike in urnikiSpoštovane razstavljalke in razstavljalci,Organizacijski odbor je upoštevajoč navodila o organizaciji javnih shodov in omejitev vstopa v Republiko Slovenijo zaradi nastale situacije covid 19 sprejel naslednje potrebne odločitve . Situacija se dnevno spreminja glede vstopa v državo za državljane iz posameznih držav. Upoštevajoč navodila smo primorani spremenit sodniško listo. Urnik razstave je organiziran tako , da omogoča varnost za vse razstavljalce in organizatorja zato naprošamo vse razstavljalce , da se držite predpisanega protokola organizarorja, urnika in priporočil NIJZ-ja ter upoštevate navodila redarjev in varnostnikov na sami prireditvi. Zaradi omejevanja števila oseb na javnih površinah bo dnevna prireditev razdeljena na dopoldansko in popoldanski del po FCI skupinah. Po končani FCI skupini bo izbor BOG neposredno v ocenjevalnem krogu in tako se samo zmagovalec uvrsti v večerni BIS. Prireditev bo potekala na športnem igrišču v Mirnu, kjer je predvidena površina za posameznega razstavljalca cca 4x4m. Vsi razstavljalci MORAJO po končanem ocenjevanju zapustiti razstavni prostor, da lahko organizator poskrbi za razkuževanje in pripravo prostora za naslednje nastopajoče. parkirišče bo rezervirano ob razstavišču. Sodniška lista se je spremenila zaradi spremenjene situacije glede vstopa v Republiko Slovenijo nastale zaradi covid 19.

POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani razstavljavci,

zahvaljujemo se Vam za udeležbo na letošnji razstavi Alpe Adria Winner 2020.

Ob tem Vas prosimo, da si v priložen obrazec izjave natisnete - za vsaki dan velja en obrazec.

Izpolnjenega boste odložili v za to namenjeno škatlo pred vhodom na razstavni prostor.

Brez omenjenega obrazca vstop ni možen.

Veselimo se Vaše udeležbe,
ter hvala za razumevanje,

organizatorji razstave Alpe Adria WinnerPOZOR!!!

MOŽNOST OSVOJITVE NAZIVA CH.SLO V ENEM VIKENDU
NOVI POGOJI ZA CH. SLO
http://www.kinoloska.si/prvastva-slovenije/


Spoštovani,

Objavljamo končne statistike in urnike za vse štiri razstave. Prosimo, da se urnikov držite in na prireditveni prostor ne prihajate prezgodaj, saj zadrževanje na prostoru dalj časa zaradi ukrepov za COVID-19 ni možno.
Potrditve prijav vam bomo v naslednjih dneh poslali po elektronski pošti, prosimo da preverite tudi neželeno pošto. Potrditev prijave si natisnite, saj je dokazilo o prijavi psa na razstavo.

Pasme bodo vsak dan razdeljene na sledeč način

FCI 2, 4, 5, 6, 7, 8 - ocenjevanje od 9:00 do 12:00

FCI 1, 3, 9, 10 - ocenjevanje od 17:00 do 20:00

Najlepši psi FCI skupine (mladiči, najmlajši, mladi, odrasli, veterani) bodo izbrani v ringih ob zaključku ocenjevanja celotne FCI skupine, samo zmagovalci ostanejo do večernega BIS programa. V zavihku URNIK na strani http://dogshow-vrtojba.si/sl/informacije lahko preverite sodnike za posamezne pasme, okviren urnik ter sodnike za posamezne FCI skupine in BIS.

Točen urnik po pasmah in statistiko pa najdete spodaj.

 

Nastanitve

Hotel Perla

Hotel Lipa

Hotel Sabotin

Hotel Sabotin

Sponsor

Hotel Perla